kuchnia oparta na naturze
Naturalne bogactwa

Kaszuby zwane Szwajcarią Kaszubską to miejsce wyróżniające się różnorodnością geograficzną. W toni jezior i rzek kaszubskich oraz przestrzeni lasów i łąk odnajdujemy esencje smaku z tego co natura dała najlepszego…

W naszej kuchni komponujemy dary lasu takie jak grzyby, jagody, żurawina. Naturalnie rosnące w ogrodzie zioła są fundamentem smaku czystego, nieskalanego i przejrzystego.

Z boru i lasu na stół podano.

Sebastian Kukliński
Szef Kuchni

„Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy” – James Joyce, Ulisses

Nuta smaku i zapachu potrawy to kombinacja niesłychanie spójna. Przyrządzanie potraw to kunszt wymagający balansowania na linii sztuki w oparciu o konserwatywne granice dobrego smaku.

Wypróbuj nasze przysmaki!

W garnku trzeba dobrze zamieszać, tak jak w życiu. Robert Makłowicz, dziennikarz, krytyk kulinarny.


Przygotowujemy również imprezy zorganizowane

z super jedzeniem, orkiestrą lub DJ-em.

Zobacz naszą Salę Bankietową.

a wina?


 

„wina to jest twoja waćpan,

żeś tu jeszcze nie był”

 

 

Zapraszamy

wina starczy dla wszystkich

 

 

 


restauracja

Restauracja podaje dania w godzinach.

poniedziałek – piątek: 11.00 – 20.00
sobota i niedziela: 11.00 – 21.00

*śniadania dla gości od 8.00 – 11.00

Kontakt!


Rezerwacja

Jeśli chcecie Państwo dokonać rezerwacji stolika.

Proszę o wcześniejszy kontakt.

+48 603882567
recepcja@oazakaszubska.pl

Podoba się? Udostępnij!